Leden

Ontdek onze aangesloten handelaars in alfabetische volgorde.

3 Osteopaten

De Praktijk ‘3 Osteopaten’ is een groepspraktijk met een missie. Ze bieden u osteopathie op het hoogste niveau. Hier vindt u enkel professionele osteopaten die academisch werden opgeleid.

A.PH.D Vanquatem

Philiep is uw vakman voor alle bouwwerken, zowel moderne als rustieke stijl.

Alcompfix

Bij Alcompfix kunt u terecht voor het herstel van uw computer of laptop. Daarnaast staat Alexander ook in voor de verkoop van een computer, laptop, randapparatuur, kantoorartikelen, papierwaren en betaalterminal rollen.

Apotheek Verkest – Lesage

Naast een zeer uitgebreid assortiment van klassieke geneesmiddelen en generieken, zijn er ook talrijke niet-voorschrifplichtige producten verkrijgbaar bij apotheek Verkest – Lesage. Sofie en haar team geven u graag deskundig advies en maken ook een aantal prijsvriendelijke huisbereidingen.

Bakkerij Kurt en Sylvie

Bij Kurt en Sylvie kunt u dagelijks terecht voor vers brood, pistolets, koffiekoeken en gebak.

Bariseau Mottrie

Bariseau Mottrie met vestigingen in Roeselare, Ieper en Kortrijk is Opel verdeler van nieuwe en tweedehandswagens.

BORGN

Borgn biedt administratieve ondersteuning voor uw zaak.

BVBA Margodt Francis en zoon

Zoekt u een ervaren stukadoor in de regio Roeselare? Vertrouw dan op Francis Margodt en zoon. Al meer dan een kwarteeuw bepleistert hij woningen volgens de regels van de kunst. Zowel voor pleisterwerken binnen als voor gevelbekleding buiten kunt u bij hen terecht.

C-ling

C-ling is specialist in het plaatsen van spanplafonds & printwanden. Janny en team creëren uw droomruimte voor elke levensstijl…

Café Djings

Bij Filip en Sabine kunt u genieten van een heerlijk drankje. Naast een ruime keuze aan streekbieren en trappisten kunt u er ook non-alcoholische en gedistilleerde dranken nuttigen.

Callant Trucks

Callant Trucks staat in voor de verkoop van nieuwe en tweedehands MAN trucks. Maar wij bieden ook services van het onderhoud tot het beheer van uw wagenpark.