Leden

Ontdek onze aangesloten handelaars in alfabetische volgorde.

A.PH.D Vanquatem

Philiep is uw vakman voor alle bouwwerken, zowel moderne als rustieke stijl.

Alcompfix

Bij Alcompfix kunt u terecht voor het herstel van uw computer of laptop. Daarnaast staat Alexander ook in voor de verkoop van een computer, laptop, randapparatuur, kantoorartikelen, papierwaren en betaalterminal rollen.

Apotheek Verkest – Lesage

Naast een zeer uitgebreid assortiment van klassieke geneesmiddelen en generieken, zijn er ook talrijke niet-voorschrifplichtige producten verkrijgbaar bij apotheek Verkest – Lesage. Sofie en haar team geven u graag deskundig advies en maken ook een aantal prijsvriendelijke huisbereidingen.

Auto’s Dewulf

Aan -en verkoop van auto’s, onderhoud

Bakkerij Kurt en Sylvie

Bij Kurt en Sylvie kunt u dagelijks terecht voor vers brood, pistolets, koffiekoeken en gebak.

Baro Schilderwerken en Publiciteit

Bij Wim kunt u terecht voor schilderwerken, raamdecoratie, behangwerken en vloerbekleding.

Bur.o

BUR.O zorgt voor een oplossing op maat voor uw all-round administratie.

BVBA Margodt Francis en zoon

Zoekt u een ervaren stukadoor in de regio Roeselare? Vertrouw dan op Francis Margodt en zoon. Al meer dan een kwarteeuw bepleistert hij woningen volgens de regels van de kunst. Zowel voor pleisterwerken binnen als voor gevelbekleding buiten kunt u bij hen terecht.

C-ling

C-ling is specialist in het plaatsen van spanplafonds & printwanden. Janny en team creëren uw droomruimte voor elke levensstijl…

Callant Trucks

Callant Trucks staat in voor de verkoop van nieuwe en tweedehands MAN trucks. Maar wij bieden ook services van het onderhoud tot het beheer van uw wagenpark.

Chocolaterie ’t Karakske

Chocolaterie ’t Karakske is een ambachtelijke zaak waar kwaliteit en smaak op de eerste plaats komt.

Clean-Ko

Algemene schoonmaak voor particulieren en bedrijven; reinigen van ramen, rolluiken, pvc, dakgoten, zonnepanelen, regenputten; mobiele carwash